بانک جهانی روز سه شنبه اعلام کرد که پیش بینی رشد اقتصادی 3.7 درصدی در آمریکای لاتین و کارائیب در سال جاری را دارد و این در حالی است که پیش بینی رشد قبلی 2.8 درصدی را برای منطقه بهبود می بخشد ، منطقه ای که تحت تأثیر همه گیر ویروس کرونا قرار گرفت.
(بخوانید: پنج شخصیت از اقتصاد روی کار می آیند)
وی گفت: “با انعطاف پذیری ابتکارات كاهش همه گیر ، گسترش واكسن ها ، ثبات قیمت كالاها و بهبود شرایط خارجی ، فعالیت اقتصادی منطقه انتظار می رود در سال 2021 3.7٪ رشد كند.” اقتدار با افشای چشم انداز اقتصادی جهانی خود.
(بخوانید: بازارهای در حال ظهور در سال 2021 در سوابق قبل از سقوط دلار شروع می شوند)
با این حال ، وی تأکید کرد که بهبودی ، که پس از یک دهه رشد آهسته حاصل خواهد شد ، “بسیار ضعیف خواهد بود”. و او هشدار داد که یک سناریوی منفی ، با کاهش سرعت انتشار واکسن covid-19 و اثرات ثانویه اقتصادی ، می تواند رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) را به 1.9٪ کاهش دهد.
وی گفت: “این چشم انداز خطرات نامطلوبی را به همراه دارد.” طبق پیش بینی های بانک جهانی ، چندین عامل می توانند سرعت فعالیت را کاهش دهند. در میان آنها ، وی “عدم امکان کنترل همه گیری ، مشکلات بدهی و تأمین مالی خارجی ، احیای مجدد تنش های اجتماعی ، خسارت اقتصادی ناشی از همه گیری غیر منتظره و ایجاد اختلال در تغییرات اقلیمی و بلایای طبیعی را ذکر کرد. ”
انتظار می رود در برزیل ، اعتماد به نفس مشتری و شرایط اعتباری مطلوب به بهبود مصرف خصوصی و سرمایه گذاری کمک کند ، که منجر به رشد 3 درصدی در سال 2021 خواهد شد.
در حالی که پیش بینی بهبود در مکزیک اساساً بر اساس بهبود صادرات است ، زیرا اقتصاد ایالات متحده بهبود می یابد و عدم اطمینان تجاری پس از لازم الاجرا شدن توافق نامه بین ایالات متحده ، مکزیک و کانادا در اواسط سال 2020 از بین می رود. انتظار می رود رشد امسال شتاب دهید و به 3.7٪ برسید.
پیش بینی می شود اقتصاد آرژانتین در سال 2021 به دلیل کاهش اقدامات کاهش همه گیر و کاهش عدم اطمینان نسبت به تغییر ساختار ، 4.9٪ رشد کند
بدهی مصرف خصوصی و سرمایه گذاری را پشتیبانی می کند.
انتظار می رود در کلمبیا ، رشد به 4.9٪ افزایش یابد ، که با تقاضای داخلی پشتیبانی می شود. انتظار می رود در آمریکای مرکزی ، رشد تا 3.6٪ در سال جاری میلادی بهبود یابد ، این امر با ورود بیشتر حواله ها و تقاضای صادراتی شدیدتر و همچنین بهبودی از دو طوفان پشتیبانی می شود. در کارائیب انتظار می رود رشد تا 4.5٪ بهبود یابد که ناشی از بهبود نسبی گردشگری است.
خبرگزاری فرانسه
No Responses