فوریه ، ماه با خطر بالای سرما اقتصاد



موسسه هیدرولوژی ، هواشناسی و تحقیقات محیطی (ایدهام) اطمینان داد كه در ماه فوریه این پدیده در مناطقی مانند سابانا د بوگوتا ، كوندی بویاسنس آلتیپلانو و بخشهای كالداس ، ناریانو و بخشی از آنتیكویا معمول است.

محصولاتی که بیشتر در معرض خطر هستند سیب زمینی ، ذرت ، سبزیجات ، سبزیجات ، درختان میوه کوتاه بارده ، علفها و گلها هستند ، اگرچه گیاهان دوم توسط کشت گلخانه ای محافظت می شوند.

وجود یخبندان می تواند تولید را تحت تأثیر قرار دهد و در نتیجه باعث خسارات زیادی در بین تولیدکنندگان شود ، در حالی که فشارهای تورمی ناشی از کاهش عرضه مواد غذایی ایجاد می کند. به همین ترتیب ، مصرف کنندگان علاوه بر اینکه متأثر می شوند ، زیرا مجبور به پرداخت قیمت های بالاتر از مواد غذایی می شوند ، تولید کنندگان با کیفیت پایین تری را که تحت تأثیر انجماد قرار دارند نیز دریافت می کنند.

وزارت كشاورزي توصيه كرد كه كشاورزان توصيه هاي پيشگيري از اثرات سرما و كاربرد روش هاي مناسب كشاورزي را براي مقابله با اين پديده در نظر داشته باشند.

خطر کودک

به طور مشابه ، وزارت کشاورزی در مورد خطر پدیده ال نینو ایجاد شده توسط تغییرات آب و هوایی که در مناطق گرمسیری اقیانوس آرام ایجاد می شود و بر آب و هوای کشور تأثیر می گذارد ، مربوط به کاهش بارندگی نسبت به میانگین ماهانه تاریخی و افزایش دمای هوا ، به ویژه در کارائیب و آند.

این پدیده تأثیر منفی بر بخش کشاورزی دارد: تغییرات عملکرد برخی محصولات ، کاهش جریان رودخانه ، افزایش خطر آتش سوزی جنگل ها و استانداردهای احتمالی آب برای آبیاری و مصرف دام.

No Responses

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *